Over ons

GO! Scholengroep Dynamiek is één van de 26 scholengroepen van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap en is gesitueerd in regio Meetjesland. Onder leiding van mevrouw Jenny De Potter (Algemeen directeur), de raad van bestuur en het college van directeurs focussen wij dagelijks op onze kernwaarden ‘dynamisch’, ‘nieuwsgierig’ en ‘ambitieus’. Deze zitten in elk van ons dna!

Bovendien onderschrijven wij het Pedagogisch project van het GO! (PPGO) en is Samen leren samenleven de kernopdracht voor elke collega in ons team. Zo beogen we een harmonieuze en duurzame samenleving. Naast dynamisch, nieuwgierig en ambitieus, staan ook wederzijds respect, oprechtheid, gelijkwaardigheid, openheid en betrokkenheid centraal in onze scholen.

Binnen GO! Dynamiek zijn er 13 basisscholen, waarvan 1 leefschool, 1 openluchtschool en 1 school voor buitengewoon kleuter en lager onderwijs. Daarnaast zijn er ook vier secundaire scholen waarvan één school voor buitengewoon secundair onderwijs. Er is ook één internaat. Meer informatie over onze scholen kun je hier terugvinden of via het luikje ‘Ambitieus’.

Jaarlijks volgen meer dan 4.000 leerlingen les aan één van onze scholen alsook werken meer dan 700 personeelsleden voor deze scholen. Ben jij de volgende? Neem gerust contact met ons op via info@go-dynamiek.be.

Hopelijk tot snel!