Op 16 mei ging voor de tweede keer dit jaar het evenement ‘Erasmusdays’ van GO! Scholengroep Dynamiek door. Op dat moment verzamelen op campus GO! Erasmus in Zelzate leerkrachten en directies van verschillende scholen die op Erasmus zijn geweest.

Deze dag wordt gezien als een unieke opportuniteit om Erasmuservaringen binnen onze scholengroep met elkaar uit te wisselen, geeft Filip Bisschop, Erasmuscoördinator van GO! Scholengroep Dynamiek aan. Dit schooljaar staan de onderwerpen outdoor teaching en computational thinking centraal. Door onderling kennis te delen over deze ervaringen, zullen de scholen elkaar inspireren over het implementeren van deze topics in hun onderwijsvorm. Op dinsdag 16 mei zullen eveneens leerlingen met heel wat trots hun internationale avonturen aangaande hun stages en uitwisselingsprojecten delen.

GO! Scholengroep Dynamiek is één van de 26 scholengroepen van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap en is gesitueerd in regio Meetjesland. Onder leiding van mevrouw Jenny De Potter (Algemeen directeur), de raad van bestuur, het college van directeurs en ons voltallige team focussen wij dagelijks op onze kernwaarden ‘dynamisch’, ‘nieuwsgierig’ en ‘ambitieus’. Deze zitten in elk van ons dna!