Afgelopen week mochten GO! basisschool De Driesprong,  GO! atheneum Courtmanslaan, GO! atheneum en leefschool De Tandem, GO! basisschool De Tandem, basisschool GO! Erasmus en atheneum GO! Erasmus vier Spaanse onderwijsexperts ontvangen op hun school. Leerlingen en leerkrachten namen hen met veel plezier mee in de sterktes van hun school. Een krachtig netwerk aan internationaliseringscontacten wordt zo uitgebouwd, geeft Filip Bisschop – coördinator internationalisering aan.

Op onze scholen kwamen verschillende, maar vooral ongelofelijk unieke thema’s aan bod zoals co-teaching, computationeel denken, outdoor education, inclusie & diversiteit, leesprogramma’s… De Spanjaarden namen alvast notie van heel wat van deze unieke praktijken en denken na welke aspecten interessant kunnen zijn voor implementatie op hun scholen. Naast het schaduwen van de job zal in een volgende fase dus ook internationaal samenwerken erg centraal staan. Ook onze leerkrachten gaan binnenkort richting Spanje, sluit Filip Bisschop af. Ze trekken daar op jobshadowing om het motto van het GO! waar te maken, Levenslang leren. Wij kijken er alvast naar uit!