Dat ze in GO! Basisschool De Driesprong in Maldegem klaar zijn voor een nieuw internationaal schooljaar dat weten hun leerlingen en ouders meer dan zeker! Na een fijne 1 september volledig in het thema van een echte ontdekkingsreis zijn ze nu al volop bezig met de voorbereidingen van hun eerste Erasmusproject. Dit schooljaar staan er daarnaast maar liefst 10 internationale weken op de agenda!

Dat wordt weer een schooljaar om nooit te vergeten, zegt juf Evy, Erasmuscoördinator van de school. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het internationale project, ‘Ludante Kune’. Samen met GO! SBSO ’t Vurstjen uit Evergem ontvangen we volgende week twee partnerscholen uit Spanje en Portugal. Gedurende dit internationale project is er een sterke focus ten aanzien van inclusie. Kinderen met en zonder beperking spelen met elkaar. Kortom, iedereen speelt met iedereen. Hoe warm kan een internationaal project zijn?

GO! Basisschool De Driesprong maakt dit schooljaar ook nog de sprong richting Italië, Servië, Turkije, Spanje…

De Driesprong Airlines is helemaal klaar voor take off!

Wil je graag meer lezen over de Erasmusavonturen van GO! Basisschool De Driesprong en GO! SBSO ’t Vurstjen? Ontdek het hier:

Inclusief & Internationaal – Persbericht GO! 

Basisschool in Maldegem gaat internationaal