GO! Scholengroep Dynamiek werd opnieuw internationaal vertegenwoordigd. 10 Erasmussen vlogen uit, dit keer niet naar het warme zuiden, maar naar het koude noorden, namelijk naar Tallinn (Estland).

Tijdens deze unieke reis gingen leerkrachten even gluren bij de buren en ontstond er een mooi internationaal project waar jobshadowing centraal stond. De jobshadowing zoomde in op ‘innoverende leeromgevingen met inbegrip van 21ste -eeuwse vaardigheden’ en ‘evaluatie to-be’. Het gebruik van ICT in de klas, zelfgestuurd leren en een focus op diverse klimaatnormen vielen op. Naast de bezoeken aan verschillende scholen stond ook het luikje cultuur centraal.

Na een waanzinnig avontuur kan ik niet wachten om aan de slag te gaan met de opgedane kennis in mijn klas en onze school zegt Claudia Filtjens, leerkracht vierde leerjaar op basisschool De Driesprong in Maldegem.

Daarnaast sloten ook deelnemers aan van GO! BUSO ’t Vurstjen in Evergem, GO! Atheneum de Tandem in Eeklo, GO! Basisschool De Reigers in Zelzate, GO! Basisschool De Wegwijzer in Assenede en GO! Atheneum Zelzate.

Go! Scholengroep Dynamiek is één van de 26 scholengroepen van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap en is gesitueerd in regio Meetjesland. Onder leiding van mevrouw Jenny De Potter (Algemeen directeur), de raad van bestuur, het college van directeurs en ons voltallige team focussen wij dagelijks op onze kernwaarden ‘dynamisch’, ‘nieuwsgierig’ en ‘ambitieus’. Deze zitten in elk van ons dna!

Nieuwsgierig naar meer? Contacteer onze communicatiedienst gerust voor meer info. Dit kan via communicatie@go-dynamiek.be